Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

2e bekerwinst DTS 1 op Velsen Noord

2e bekerwinst DTS 1 op Velsen Noord

Nadat DTS de eerste bekerwedstrijd met 1-0 had gewonnen van Andijk stond dinsdagavond de (uitgestelde) bekerwedstrijd tegen Velsen-Noord  op het programma. Deze wedstrijd had ook een klein uitstel omdat de scheidsrechter in Velsen stond.
Om 20.45 begin dan de wedstrijd en na een aftastend begin had Velsen het beter van het spel. Het jonge DTS liep achter de bal aan en moest duidelijk even wennen aan het fysieke spel van Velsen. Ook in deze wedstrijd ontliepen de beide ploegen elkaar toch ook niet veel. Velsen kwam op een 0-1 voorsprong nadat een goede voorzet ietwat paniekerig werd uitverdedigd door Rick Dekker die in eigen doel kopte. Communicatie ontbrak hier dan ook. DTS pakte de wedstrijd op en aan de hand van Daniel Mammen kregen de mannen van Mike Langedijk en John Wijman enige  mogelijkheden. De scherpte ontbrak echter voor de goal en door het goede verdedigen door Velsen.. De 1-1 kwam voort uit een prachtige voorzet uit een vrije trap van Finn van de Horick. Hij zette laag voor en werd door alles en iedereen gemist en Daniel Mammen kon de 1-1- maken.

De 2e helft werd DTS wat sterker en ook kregen wij de beste mogelijkheden. Totdat onze verdediging niet goed stond en de spits van Velsen makkelijk door kon lopen 1 op 1 tegen Milan. 1-2.

De 2-2 kwam door een goede voorzet van de goed ingevallen Finn Huitema. De al beter spelende Jan Tauber wist deze goed op waarde te schatten.

Met nog 10 minuten te spelen, kreeg DTS de 3-2 letterlijk in de schoot geworpen. Na uitverdedigen van de onzen kwam.de Velser keeper uit en maaide volledig over de bal na goed onder druk te zetten van Finn Huitema die vervolgens dit kadootje uitpakte.

DTS kwam niet meer in problemen en gaan aan de leiding in deze bekergroep.