Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

Nieuw bestuur DTS in 2022

Nieuw bestuur DTS in 2022

Misschien heeft u het al wat horen gonzen rond de velden; DTS krijgt een nieuw bestuur.De aanstaande nieuwe Voorzitter Hilco Kooistra formeert op dit moment een nieuwe jonge bestuursploeg en dat gaat een stuk voortvarender dan de formatie in Den Haag.

Het gehele huidige bestuur maakt graag plaats.DTS mag blij en trots zijn dat er jonge mensen zijn die hun verantwoordelijkheid pakken en hun clubliefde omzetten in daden. Hulde daarvoor !

Begin juli 2022 zal er een buitengewone Algemene Ledenvergadering uitgeschreven worden met als enige agendapunt de bestuurswisseling.Zo kan het nieuwe bestuur zelf de zaakjes in orde brengen voor het seizoen 2022/2023.

Het toekomstige bestuur is al druk doende om een (technisch (jeugd)) beleidsplan op te stellen. We kunnen daarbij rekenen op jonge, maar ook oud gedienden van DTS om dit samen voor elkaar te maken.

Om DTS de toekomst in te leiden heeft de vereniging vrijwilligers nodig om de vereniging het hele jaar te laten draaien. Helaas worden vrijwilligers bij bijna elke vereniging schaarser. Toch willen we een beroep op u doen om DTS op de een of andere manier te ondersteunen. Dat kan door kantinedienst te draaien, trainingen geven, elftalleider bij het elftal van uw kind of bestuurslid worden.
Wij zijn nl. voor het nieuwe bestuur van DTS nog op zoek naar 2 bestuursleden, t.w. een secretaris en een penningmeester.

Heb je vragen over deze functies? Bel dan met Hilco Kooistra 06-12399280 of mail naar hilcokooistra@gmail.com

Check de vacatures: klik hier