Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

Lid worden

INFORMATIE

DTS is dé voetbalvereniging van Langedijk. Al sinds de oprichting in 1921 is DTS in Oudkarspel gevestigd. Sinds het seizoen 2010/2011 beschikt DTS over een kunstgrasveld en zijn de faciliteiten uitgebreid. Als vereniging stellen we ons ten doel voetbal voor iedereen mogelijk te maken. Iedere week, op ieders niveau, voor iedere leeftijd. Zowel voor senioren, jongens en meisjes.

Vanaf het moment dat uw kind 5 jaar is geworden kan hij of zij lid worden van DTS. Hij of zij wordt dan ingedeeld in de zogenaamde Kabouters. Voor deze kabouters organiseren wij wekelijks een training en op zaterdag spelen we met een aantal omliggende verenigingen 5 tegen 5 wedstrijden. Voor de jeugd en senioren worden wekelijks trainingen verzorgd en wordt op zaterdag of zondag een wedstrijd georganiseerd.

CONTRIBUTIE

De jaarlijkse contributie wordt na voordracht van de penningmeester door de jaarlijkse ledenvergadering vastgesteld. Het streven is om de contributie zo acceptabel mogelijk te houden zodat iedereen die wil voetballen ook kan voetballen. De contributie wordt per seizoen vastgesteld en bevat naast alle voetbalaspecten tevens de beschikbaar stelling van een voetbalbroek en shirt voor de wedstrijden, wat u gedurende het jaar geacht wordt een aantal keer te wassen ( u krijgt de wastas mee zoals we dat noemen).

Leden van DTS hoeven zelf alleen voetbalsokken voor wedstrijden (sokken DTS) aan te schaffen. Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt € 7,50.

KANTINEDIENST

Leden of ouders van jeugdleden draaien minimaal 1 kantinedienst per jaar. Aan het begin van het seizoen wordt het kantinedienst schema verstrekt. Leden die andere vrijwilligers taken uitvoeren voor de club (commissie en bestuursleden, coaches, trainers, scheidsrechters, DOP en velddienstmedewerkers), hoeven geen kantinedienst uit te voeren.

AANMELDEN LIDMAATSCHAP


  Identificatiebewijs


  CONTRIBUTIE SEIZOEN 2019-2020

  De contributie geldt per seizoen (augustus t/m mei) en is door de ledenvergadering als volgt vastgesteld.

  Categorie per seizoen
  Senioren € 199,50
  Jeugd onder 19 € 165,-
  Jeugd onder 17 € 150,-
  Jeugd onder 15 € 143,-
  Jeugd onder 13 €  137,-
  Jeugd onder 11 €  121,-
  Jeugd onder 9 €  105,-
  Jeugd onder 7 €   94,50
  Trimmers €   104,-
  Donateur (niet spelend lid) €   60,-

   

  AFMELDEN LIDMAATSCHAP

  Afmelden van uw lidmaatschap doet u aan het eind van het seizoen. De uiterlijke datum is 15 juni. Na die datum wordt € 35,- in rekening gebracht voor onder andere Bondskosten van de KNVB. Indien u na 15 augustus uw lidmaatschap opzegt wordt de contributie in rekening gebracht. Stuur voor uw afmelding een mail naar de wedstrijdsecretaris met een korte toelichting.

  OVERSCHRIJVING NAAR ANDERE VOETBALVERENIGING

  Indien u overschrijving wenst naar een anderen voetbalvereniging dan dient u contact op te nemen met de wedstrijdsecretaris. Ook voor een overschrijving gelden dezelfde voorwaarden als bij het beëindigen van uw lidmaatschap.

  INNEN CONTRIBUTIE

  Voor de inning van de contributie zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met ClubCollect. ClubCollect zal namens de vereniging naar ieder lid een e-mail, SMS of brief verzenden met het verzoek de contributie te voldoen. In deze berichten is een link opgenomen. Via deze link kunt u de betaling per automatische incasso of via iDEAL voldoen. Hierbij kunt u aangeven deze betaling in één keer te voldoen of in termijnen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht). Voor de aangegeven vervaldatum dient de betaling te worden voldaan. Indien u heeft gekozen voor betaling in termijnen dan krijgt u voor elke vervaldatum een herinnering per e-mail, SMS of brief. Indien de club nog niet beschikt over uw (juiste) telefoonnummer en/of e-mailadres dan zult u binnenkort een brief ontvangen met een inlogcode voor een beveiligde webpagina waar u deze gegevens kunt invullen. U kunt de juiste gegevens uiteraard ook persoonlijk doorgeven aan de penningmeester/ledenadministrateur of via www.clubcollect.com/goede-start.

  Meer informatie over de werkwijze van ClubCollect kunt u vinden op www.clubcollect.com.

  VOOR MEER INFORMATIE KUNT CONTACT OPNEMEN MET

  Penningmeester sv DTS
  Anja Slagmolen
  penningmeester@svdts.nl
  Telefoon 06-53813258