Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

DTS Veteranen pakken ook de Zuurkoolcup!

DTS Veteranen pakken ook de Zuurkoolcup!

In navolging van de Meisjes O17 hebben ook de veteranen van DTS de zuurkoolbeker gewonnen.
Na alle 3 de wedstrijden met 1-0 gewonnen te hebben was het ook duidelijk.

De eerste wedstrijd van de mannen van trainer Ronald de Rooij was tegen LSVV en na een gelijk opgaand begin namen de oudjes van DTS de wedstrijd in handen. Na een geweldige voorzet van Ruud van Scheijen kopte Rene Duijs jr vanuit een moeilijke hoek de 1-0 binnen. De eerste 3 punten binnen.

De tweede wedstrijd was tegen BOL. Bol was een jonge ploeg die gebrand waren op een goed resultaat tegen DTS. Dat kon je ook wel zien na een paar harde dn onnodige overtredingen. DTS had het wat moeilijker, maar Tori Peacock maakte na een prachtige harde steekbal van Rene Duijs de 1-0. Bol zette nog wel aan, maar Redo Wittenberg had, na 20 jaar geen bal aangeraakt te hebben, de ene na de andere mooie safe. Dankzij Redo haalde DTS de 2e overwinning en de 3 punten.

Zo kregen we een echte finale, omdat Vrone ook al zijn wedstrijden had gewonnen. Na een aftastend begin kreeg DTS de betere kansen, maar was het jonge Vrone conditioneel iets sterker. Tot echte kansen leidde dat niet. Totdat Rene Duijs het weer op zijn heupen kreeg en na een schaar kroop Rene richting de 16 en schoot droog raak in de korte hoek. Vrone zette nog wel aan met gevaarlijke indraaiende corners, maar DTS hield stand. Vrone dacht nog wel op de 1-1 te komen, maar de scheidsrechter floot terecht voor een handsbal van een Vrone speler.
En zo pakten de blauw/witten weer 3 punten de Zuurkoolcup.

De selectie bestond uit:

Trainer: Ronald de Rooij
Redo Wittenberg, Pistolen Paul, Joris Rhebergen, Ron Zut, Chris Goedhart, Hilco Kooistra, Klaas Eppenga, Dennis Kuiper, Ruud van Scheijen, Piet de Geus, Ron de Rooij, Tori Peacock, Johan Engel, Rob Molenaar, Pierre de Rooij, Maarten de Waard, Rene Duijs