Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

Mammen Schilderwerken pupil v/d week

Mammen Schilderwerken pupil v/d week

Aanstaande zaterdag bij de wedstrijd DTS 1 – WSV 1 hebben we één pupil v/d week! De pupil van de week is waar een jeugdspeler trots op mag zijn dat hij/zij gevraagd is maar vooral trots omdat hij/zij ook bij DTS voetbalt. De selectie van pupil van de week heeft niet alleen maar met voetbalkwaliteit te maken. Je teamgenoten vieren deze dag gezellig met je mee. De pupil van de week komt altijd uit de leeftijdscategorie Onder 10 pupillen. Deze week is Rens de Waard de pupil v/d week!

Naam: Rens de Waard

Leeftijd: 10 jaar

Ik ben pupil van de week op: 29 April

Ik zit op school: De Phoenix in groep 7.

Ik speel bij DTS in het team van JO11-1

Op welke positie: spits

Mijn favoriete club is AZ, Manchester City & PSG

Mijn favoriete speler is: Messi

Ik ben Rens de Waard en ik ben 10 jaar oud. Ik woon in Heerhugowaard en ik voetbal bij DTS omdat het de beste club is van Langedijk. Daarnaast hebben vader en mijn opa’s bij DTS gevoetbald. Zaterdag is de mooiste dag van de week en voetbal ik in een leuk elftal met twee geweldige coaches (Michael & Finn). Mijn kwaliteiten in het veld zijn dribbelen en scoren!