Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

Mammen Schilderwerken pupillen v/d week

Mammen Schilderwerken pupillen v/d week

Aanstaande zaterdag bij de wedstrijd DTS 1 – Sporting Krommenie 1 hebben we twee pupillen v/d week! De pupillen van de week is waar een jeugdspeler trots op mag zijn dat hij/zij gevraagd is maar vooral trots omdat hij/zij ook bij DTS voetbalt. De selectie van pupillen van de week heeft niet alleen maar met voetbalkwaliteit te maken. Je teamgenoten vieren deze dag gezellig met je mee. De pupillen van de week komen altijd uit de leeftijdscategorie Onder 10 pupillen. Deze week zijn Sepp Jonker & Levi Dekker de pupillen v/d week!

Naam: Sepp Jonker
Leeftijd: 9 jaar
Pupil vd week: zaterdag 5 november.
School en groep: IKC Oudkarspel, groep 6
Team: JO10-1
Positie: middenvelder
Favo club; AZ
Favo speler : Messi
Hobby’s: ik hou heel erg van voetbal
Wat wil je worden: profvoetballer
Favo eten: Mac Donalds
Vertel iets over jezelf:
Ik ben Sepp Jonker, ik woon op de Spoorstraat in Oudkarspel samen met m’n papa, mama en 2 zusjes.
Ik hou vooral heel erg veel van voetballen, maar ook gamen en chillen met vrienden vind ik leuk.
En in de zomer lig ik elke dag in het water.

Naam: Levi Dekker
Leeftijd: 9 jaar
Pupil vd week: zaterdag 5 november.
School en groep: IKC Oudkarspel, groep 6
Team: JO10-1
Positie: Linksback
Favo club; PSG
Favo speler : Messi
Hobby’s: Gamen
Wat wil je worden: profvoetballer
Favo eten: Spinazie
Vertel iets over jezelf:
Het liefst voetbal ik de hele dag! Verder vind ik het leuk om met vrienden samen te zijn en met mijn broer Milan. Leuke grappen maken kan ik erg goed. Ik hou van een feestje en lekker lang op te blijven en een tompouce te eten.