Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

Mammen Schilderwerken pupillen v/d week

Mammen Schilderwerken pupillen v/d week

Aanstaande zaterdag op Super Saturday bij de wedstrijd DTS 1 – Alcmaria Victrix 1 hebben we twee pupillen v/d week! De pupillen van de week is waar een jeugdspeler trots op mag zijn dat hij/zij gevraagd is maar vooral trots omdat hij/zij ook bij DTS voetbalt. De selectie van pupillen van de week heeft niet alleen maar met voetbalkwaliteit te maken. Je teamgenoten vieren deze dag gezellig met je mee. De pupillen van de week komen altijd uit de leeftijdscategorie Onder 10 pupillen. Deze week zijn Mick Blewanus & Wout Peters de pupillen v/d week!

Naam: Mick Blewanus

Leeftijd: 8

Ik ben pupil van de week op: 26-11-2022

Op welke school en in welke groep zit je? IKC Oudkarspel Groep 5

In welk team speel je? Jo10-2

Op welke positie speel je? Links/rechts achter

Wat is je favoriete club (binnen of buitenland)? Paris Saint Germain

Wie is jouw favoriete speler bij een topclub? Mbappé

Wat zijn je hobby’s naast het voetbal? Vissen en zwemmen

Wat wil je later worden? F1 Coureur of voetballer

Wat is jouw favoriete eten? Pannenkoeken met stroop en poedersuiker!

Vertel in vijf zinnen iets over jezelf!

Ik vind het heel leuk om te voetballen en als het niet te hard regent om te vissen. Het liefst ga ik op vakantie in Thailand, daar ben ik al twee keer geweest gelukkig. Ik heb het heel veel naar mijn zin op school en speel graag met vrienden. Ik heb twee keer meegedaan met het Soccer event in de zomer. Ik vind het heel leuk dat de jongens die dat organiseren zo enthousiast en positief zijn! Volgend jaar doe ik denk ik weer mee! Het is nu woensdag en zaterdag ben ik pupil van de week, ik heb daar al veel zin in! Groetjes Mick

Naam: Wout Peters
Leeftijd: 9 jaar

Ik ben pupil van de week op: 26 november

Op welke school en in welke groep zit je? IKC Oudkarspel, groep 6

In welk team speel je? Jo10 – 2

Op welke positie speel je? Keeper of verdediging

Wat is je favoriete club (binnen of buitenland)? Nederlands elftal

Wie is jouw favoriete speler bij een topclub? Virgil van Dijk

Wat zijn je hobby’s naast het voetbal? Klimmen en zwemmen.

Wat wil je later worden? Software maker

Wat is jouw favoriete eten? Pizza salami en daarna pizza Margaritha

Vertel in vijf zinnen iets over jezelf!

Ik ben Wout Peters. Mijn vader heeft altijd bij csv BOL gevoetbald maar is nu natuurlijk groot fan van DTS. Ik hou van voetbal en zwemmen. Ik heb ook nog een zus en een broertje. Doeg!