Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

Mammen Schilderwerken pupillen v/d week

Mammen Schilderwerken pupillen v/d week

Aanstaande zaterdag bij de wedstrijd DTS 1 – Sint Adelbert 1 hebben we twee pupillen v/d week! De pupillen van de week is waar een jeugdspeler trots op mag zijn dat hij/zij gevraagd is maar vooral trots omdat hij/zij ook bij DTS voetbalt. De selectie van pupillen van de week heeft niet alleen maar met voetbalkwaliteit te maken. Je teamgenoten vieren deze dag gezellig met je mee. De pupillen van de week komen altijd uit de leeftijdscategorie Onder 10 pupillen. Deze week zijn Ferron van Scheijen & Myles Haanstra de pupillen v/d week!

Naam: Ferron van Scheijen

Leeftijd: 8

Ik ben pupil van de week op: 18-03-2023

Op welke school en in welke groep zit je? IKC Oudkarspel Groep 5

In welk team speel je? Jo10-1

Op welke positie speel je? Mijn favoriete positie is verdediger, maar ik speel ook graag op het middenveld.

Wat is je favoriete club (binnen of buitenland)? Ajax & Paris Saint Germain

Wie is jouw favoriete speler bij een topclub? Mbappé

Wat zijn je hobby’s naast het voetbal? Judo

Wat wil je later worden? Profvoetballer

Wat is jouw favoriete eten? Lasagne met alleen vlees en tomatensaus

Vertel in vijf zinnen iets over jezelf!

Ik speel graag buiten, meestal voetballen wij op het veldje bij de Haagwinde. Naast voetballen spelen wij graag het Jachtseizoen of bouwen we hutten. In de zomer zwem ik graag in de sloot achter mijn huis en bij slecht weer game ik binnen.

Naam: Myles Haanstra

Leeftijd: 9

Ik ben pupil van de week op: 18-03-2023

Op welke school en in welke groep zit je? IKC Oudkarspel Groep 6

In welk team speel je? Jo10-1

Op welke positie speel je? Mijn favoriete positie is aanvaller

Wat is je favoriete club (binnen of buitenland)? Paris Saint Germain

Wie is jouw favoriete speler bij een topclub? Mbappé

Wat zijn je hobby’s naast het voetbal? Autosport & kickboksen

Wat wil je later worden? Profvoetballer

Wat is jouw favoriete eten? Shoarma

Vertel in vijf zinnen iets over jezelf!

Ik ben graag bezig met sport naast het voetballen doe ik aan kickboksen, karten en autosport. Na school vind ik het leuk om met mijn vrienden te voetballen of als het slecht weer is met elkaar te gamen, maar ook als ik een keertje niet speel vermaak ik me prima met een donald duckje. Ooit ga ik met mijn vader en moeder naar een wedstrijd van PSG, daar kijk ik enorm naar uit.