Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

Mammen Schilderwerken pupillen v/d week

Mammen Schilderwerken pupillen v/d week

Aanstaande zaterdag bij de wedstrijd DTS 1 – SVW’27 1 hebben we twee pupillen v/d week! De pupillen van de week is waar een jeugdspeler trots op mag zijn dat hij/zij gevraagd is maar vooral trots omdat hij/zij ook bij DTS voetbalt. De selectie van pupillen van de week heeft niet alleen maar met voetbalkwaliteit te maken. Je teamgenoten vieren deze dag gezellig met je mee. De pupillen van de week komen altijd uit de leeftijdscategorie Onder 10 pupillen. Deze week zijn Linsey Engel & Gijs Koomen de pupillen v/d week!

Naam: Linsey Engel

Leeftijd: 10 jaar

Ik ben pupil van de week op: 1 April

Ik zit op school: IKC Oudkarspel in groep 6.

Ik speel bij DTS in het team van JO10(2)

Op welke positie: spits

Mijn favoriete club is AZ!

Mijn favoriete speler is: Jesper Karlsson

Naast het voetbal heb ik vele hobby’s. Ik hou van vele sporten: gymen, zwemmen en schaatsen. En verder speel ik theater bij de vereniging Caecilia. En heb ik afgelopen weekend voor het eerst opgetreden met de musical: De Tovenaar van Oz en dat vond ik heel erg leuk! Verder zing ik bij het kinderkoor. Ik vind het heerlijk om te zingen en mijn favoriete artiest is ABBA.

Ik wil later graag profvoetballer worden en boerin!

Mijn favoriete eten is gourmetten omdat ik dit altijd heel erg gezellig vind. En verder macaroni, dit eet ik graag bij mijn oma en opa!

Wat ik nog wil vertellen is dat ik gek ben op mijn lieve huisdieren : dit zijn cavia’s! Verder speel ik vaak met mijn vader paaltjesvoetbal in huis. Ik zit dan ook volop energie en kon daardoor ook afgelopen zaterdag, na vrijdag avond op het podium te hebben gestaan, op tijd weer op het veld staan om tegen Hugo Boys te spelen. En we hebben gewonnen! Ik vind het erg leuk om samen met Gijs pupil van de week te zijn!

Naam: Gijs Koomen

Leeftijd: 10

Ik ben pupil van de week op: 1 april 2023

Op welke school en in welke groep zit je? IKC Oudkarspel,  groep 6

In welk team speel je? JO 10-2

Op welke positie speel je? Middenveld

Wat is je favoriete club (binnen of buitenland)? Ajax

Wie is jouw favoriete speler bij een topclub? Bergwijn

Wat zijn je hobby’s naast het voetbal? Vissen

Wat wil je later worden? Politieagent

Wat is jouw favoriete eten? Pizza

Vertel in vijf zinnen iets over jezelf, je mag je ouders altijd vragen om te helpen!

Ik ben Gijs. Hou van voetbal en vind vissen ook erg leuk. Vind gezellig met m’n vrienden te spelen en dan te voetballen.