Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

Afmelden van onze mooie vereniging

INFORMATIE

DTS is dé voetbalvereniging van Langedijk. Al sinds de oprichting in 1921 is DTS in Oudkarspel gevestigd. Sinds het seizoen 2010/2011 beschikt DTS over een kunstgrasveld en zijn de faciliteiten uitgebreid. Als vereniging stellen we ons ten doel voetbal voor iedereen mogelijk te maken. Iedere week, op ieders niveau, voor iedere leeftijd. Zowel voor senioren, jongens en meisjes.

Vanaf het moment dat uw kind 5 jaar is geworden kan hij of zij lid worden van DTS. Hij of zij wordt dan ingedeeld in de zogenaamde Kabouters. Voor deze kabouters organiseren wij wekelijks een training en op zaterdag spelen we met een aantal omliggende verenigingen 5 tegen 5 wedstrijden. Voor de jeugd en senioren worden wekelijks trainingen verzorgd en wordt op zaterdag of zondag een wedstrijd georganiseerd.

AFMELDEN LIDMAATSCHAP

Helaas meldt u zich af voor onze mooie voetbalvereniging. DTS wil een open en inclusieve vereniging zijn waar de leden mede het beleid kunnen bepalen. Wij hopen dan ook dat u terugkijkt op een leuke periode bij sv DTS. Mocht u tips, opmerkingen of ideeën hebben voor ons, dan horen wij deze graag van u!

Afmelden van uw lidmaatschap doet u aan het eind van het seizoen. De uiterlijke datum is 15 juni. Na die datum wordt € 35,- in rekening gebracht voor onder andere Bondskosten van de KNVB. Indien u na 15 augustus uw lidmaatschap opzegt wordt de contributie in rekening gebracht. Stuur voor uw afmelding een mail naar de ledenadministratie met een korte toelichting.

OVERSCHRIJVING NAAR ANDERE VOETBALVERENIGING

Indien u overschrijving wenst naar een anderen voetbalvereniging dan dient u contact op te nemen met de ledenadministratie Ook voor een overschrijving gelden dezelfde voorwaarden als bij het beëindigen van uw lidmaatschap.

VOOR MEER INFORMATIE KUNT CONTACT OPNEMEN MET

Margriet Koeman

Ledenadministratie sv DTS
ledenadministratie@svdts.nl