Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

Mogelijkheden contributievergoeding

 

SV DTS wil een inclusieve voetbalvereniging zijn waar iedereen zich thuis kan voelen. In samenwerking met het Sportakkoord van de gemeente Dijk en Waard en het Sport Jeugdfonds willen we zoveel mogelijk mensen, jong en oud aan het sporten krijgen. Maar juist in deze tijd kan het moeilijk zijn om de contributies op tijd te betalen.

Wilt u of uw kinderen graag voetballen bij SV DTS, maar kunt u de contributie, door omstandigheden, helemaal niet voldoen, zijn er vanuit de gemeente, Jeugdsportfonds en vanuit SV DTS ook andere mogelijkheden,, wij vertellen u hieronder welke mogelijkheden dat zijn.

MeedoenPas

De gemeente Dijk en Waard (eerder Langedijk) wil graag dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen aan culturele, sportieve of sociale activiteiten. Op de pas staat een digitaal tegoed waarmee betaald kan worden bij verenigingen en organisaties die aangesloten zijn bij deze pas.

Mensen met een laag inkomen en weinig vermogen kunnen mogelijk een gratis MeedoenPas krijgen (dit was eerder de LangedijkerPas).

Hoe kan ik de MeedoenPas aanvragen?

Met dit formulier (pdf, 208 KB) kunt u de MeedoenPas  aanvragen. U kunt ook contact opnemen met onze  ledenadministratie

Wat staat er op de pas?

Een tegoed (digitaal bedrag) om uit te geven bij

Hoeveel dit tegoed is hangt af van de leeftijd:

  • € 150,- voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar.
  • € 300,- voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar.
  • € 85,- voor 18-jarigen tot de pensioengerechtigde leeftijd.
  • € 170,- voor pensioengerechtigden.

U kunt met deze pas de contributie betalen en eventueel nog sportbenodigdheden, meer weten hierover? Stuur een mail naar de ledenadministratie

 

Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek- of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus.

Alle kinderen naar de voetbalclub SV DTS

Zit jouw kind al op voetbal? Voetbal is niet alleen leuk, maar ook een sociaal gebeuren waar uw kind leert om met andere kinderen om te gaan in teamverband.. Wil je graag dat je zoon of dochter op voetbal gaat, maar er is geen geld om de lessen te betalen? Wij helpen!

Zo vraag je een bijdrage voor voetbal bij SV DTS aan:

  1. De aanvraag voor een bijdrage wordt gedaan door een intermediair. Dit is bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam;
  2. De intermediair doet, in overleg met jou, een aanvraag;
  3. Je hoort binnen 3 weken of de aanvraag goedgekeurd is;
  4. Na goedkeuring kun je je kind aanmelden voor voetbal, in de tussentijd kan uw kind gewoon al meetrainen met zijn/haar nieuwe team;
  5. Wij betalen het geld voor de voetbalclub SV DTS direct aan het voetbalvereniging. Je ontvangt zelf geen geld.

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze  ledenadministratie