Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

test pagina  DTS is aangesloten bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur (JSC). Het JSC betaalt in diverse gevallen uw contributie bij DTS. Meer info

  Wilt u of uw kind(eren) bij DTS voetballen, maar heeft u hulp nodig bij de aanvraag. Vink dan onderstaande vakje aan. Wij brengen u in contact met de desbetreffende personen.


  Let op om je gegevens tijdens het lidmaatschap up to date te houden bij de administratie. Dit kan door wijzigingen door te geven aan wedstrijdsecretaris@svdts.nl.

  Na het inzenden van dit formulier ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging van uw inschrijving op het hierboven ingevulde e-mail adres. Mocht u deze bevestiging niet hebben ontvangen, neem dan contact op met wedstrijdsecretaris@svdts.nl.  


  SV DTS is een vereniging die op vrijwilligers draait. Hierdoor houden we de contributies laag. Lid zijn van SV DTS betekent meehelpen om samen de werkzaamheden binnen onze vereniging te doen. Kantine diensten zijn verplicht voor alle leden. Wij willen graag weten waarbij u SV DTS kunt helpen.  Ingeval je de laatste 3 jaar bij een andere vereniging gespeeld hebt, dan dien je overgeschreven te worden. Zet s.v.p. de naam en telefoonnummer of e-mail van de contactpersoon van de ledenadministratie van je oude vereniging in onderstaande vak zodat wij eventueel contact kunnen opnemen tijdens het overschrijvingsproces.


  Sinds mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Daarom vraagt SV DTS U / jou om akkoord te gaan met het SV DTS privacyverklaring.

  Tijdens wedstrijden, trainingen en andere evenementen die onder auspiciën van SV DTS worden gehouden, kunnen foto's worden gemaakt voor interne en externe communicatie en media posts van SV DTS. De foto's zullen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Wilt u niet dat foto's met uw beeltenis of die van uw kinderen worden gebruikt, stuur dan een e-mail naar wedstrijdsecretaris@svdts.nl.


  Automatische incasso contributie

  Bij SV DTS geldt dat de contributie-inning uitsluitend via automatische incasso plaatsvindt. Deze inning vindt plaats in oktober.

  Bankrekening / IBAN nr. SV DTS is: NL88INGB 0004 372 360).

  Met het invullen van dit formulier geef je/u toestemming aan SV DTS om doorlopende incasso opdrachten te sturen naar je/uw bank om een bedrag van je/uw rekening af te schrijven en aan je/uw bank om doorlopend een bedrag van je/uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van SV DTS.