Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

Sloterdijk 1-DTS 1 (0-6)

Sloterdijk 1-DTS 1 (0-6)

Zaterdag 18 november speelde DTS een uitwedstrijd bij het laag geklasseerde Sloterdijk. Met een bijna fitte selectie, alleen Daan IJntema en Lars Kater ontbraken, moesten de drie punten behaald worden. Op een uitstekend bespeelbaar (kunstgras) veld in Amsterdam ging de ploeg van Ruud Koopman voortvarend van start! Na een goede corner van Nick Hofman kon aanvoerder Jeffrey Rispens de bal tegen de touwen koppen na welgeteld 1,21 minuten. Ondanks de felle tegenwind bleef DTS druk houden op de Amsterdammers die er niet aan te pas kwamen. Na ongeveer 20 minuten kon de eerste goal van Jeffrey van der Heijden niet uitblijven (0-2). DTS bleef de druk opvoeren al resulteerde dat niet meteen in goals na kansen van onder meer Van der Heijden, Wouters en Zut. Uiteindelijk maakte Jeffrey van der Heijden zijn tweede goal door een vrije trap van Jeffrey Rispens geheel vrijstaand binnen te koppen (0-3).

Na de thee kwam DTS wederom sterk de kleedkamer uit en kopte Daniel Mammen al vrij snel een corner binnen van wederom Nick Hofman (0-4). Tussendoor maakte Michael Wouters nog een loepzuivere goal na een steekbal van Rick Dekker maar die werd helaas afgekeurd. Gelukkig kon Wouters daarna een assist op zijn naam schrijven door al koppend Jeffrey van der Heijden te bedienen die hiermee zijn derde maakte en wederom een hattrick noteerde (0-5). Het slotakkoord was dan eindelijk voor Wouters die een lange bal van Rispens controleerde, zijn man voorbij ging en zo eindelijk zijn goal te pakken had (0-6).

Opstelling DTS: Niek Goos; Richard Fuhler (Joey Rispens), Daniel Mammen, Jeffrey Rispens (C), Rick Dekker; Luca Zut, Sam Kliffen, Nick Hofman; Thijmen Pos (Luc Schuffelen), Michael Wouters (Menno Reek), Jeffrey van der Heijden

Komende zaterdag een belangrijke uitwedstrijd bij Alcmaria Victrix, de nummer twee op de ranglijst (14:00).