Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

Team JO12-1 DTS kampioen

Team JO12-1 DTS kampioen

Het team van jongens JO12-1 van voetbalclub DTS uit Oudkarspel is afgelopen zaterdag kampioen geworden. In de eerste klasse waren ze te sterk voor de andere clubs. 

Het team moet aanstaande zaterdag 16 maart nog een laatste wedstrijd spelen tegen V.V. Bergen JO12-1, maar zelfs als ze deze verliezen zijn ze alsnog kampioen. Reden voor een feestje. Na de laatste wedstrijd worden de jongens dan ook in het zonnetje gezet door de club.

Lovende woorden

Coach Michael is enorm trots op zijn team en de prestatie die ze geleverd hebben. ‘’Trots is het enige passende woord. Dit is echt de definitie van het team. Ze werken keihard voor elkaar en na een keer of vijf tweede te zijn geworden in de eerste klasse is het nu dan echt zover en hebben ze het geflikt!’’ Ook de spelers zijn apetrots. Niet alleen op zichzelf, maar ook op hun coach. Rens: ‘’Michael kan zich heel goed inleven in het team, omdat hij zelf ook zo een goede voetballer is. Ondanks dat hij het druk heeft met zijn werk en zijn eigen voetbal regelt hij altijd dat hij ons nog kan coachen.’’ ‘’Michael is een aardige gast met een kort lontje, maar hij geeft goede tips en als wij een tip voor hem hebben luistert hij ook naar ons’’, vertelt Senne. Ook Tim heeft lovende woorden over de trainer: ‘’Hij is een super coach. Door Michael zijn we kampioen geworden.’’

De laatste wedstrijd wordt zaterdag thuis gespeeld om 09.00 uur bij DTS aan Oeverzegge 1 in Oudkarspel.