Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

DTS heeft geen kind aan De Kennemers

DTS heeft geen kind aan De Kennemers

Zaterdag 23 februari kwam de rode lantaarndrager naar Oudkarspel. Met -1 punt (ja, u leest het goed), had de Kennemers geen enkele hoop op een goede afloop. Met ook nog diverse spelers op winterstop, begon de Kennemers olv Fred Bisschot, oud trainer en Berry Bisschot (48 jr!), oud speler van DTS nog redelijk.
DTS had moeite om de compact spelende Beverwijkers te omzeilen en vervielen in veel geloop en matige voortzettingen. Niek Goos had op doel dan ook werkelijk niets te doen. Toch kreeg DTS nog 1 hele goede kans toen Wout Rootjes vrij voor doel naast schoot.

We gaan door naar de 40e min toen hoofdtrainer Ruud Koopman al 2 wissels toepaste. Wout Rootjes en Tijmen Pos werden gewisseld voor (jawel!) Jeffrey van der Heijden en Finn Hartog. De balvaste Jeffrey was al gelijk een rustpunt en na een “net aan” bal kon hij net zijn voet voor de Kennemers keeper zetten, waarna Michael Wouters het laatste zetje gaf, 1-0.

De 2e helft was een wat meer schouwspel. De 2-0 kwam uit een corner die afgeslagen werd en Rick Dekker in 1x uit de lucht de 2-0 binnen volleerde, een mooie goal. DTS ging door en na een mooie actie van Finn Hartog mocht ook Lars Kater zijn goede wedstrijd bekronen met een goal. Hij promoveerde een prachtig afgemeten voorzet tot doelpunt, 3-0. Het werd ook nog 4-0 door de uitstekend spelende Menno Reek. Een mooie overwinning en de laatste 3 wedstrijden de “0” gehouden.

DTS klimt door deze zege naar de gedeeld 3e plaats en gaat volgende week op bezoek bij Westzaan, de koploper in de 5e klasse A.

Daarna SuperSaturday bij DTS met Henkie Naber waar het gezellig druk was met ook nog een reünie van het kampioensteam veteranen 2017!