Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

DTS klaar voor de toekomst

DTS klaar voor de toekomst

DTS is klaar voor de toekomst!

In 2 jaar tijd heeft Sportvereniging DTS uit Oudkarspel een compleet vernieuwd complex gekregen.

In 2023 is men begonnen om samen met LSVV en BOL de gaslampen te vervangen voor Led verlichting. Het gehele 2e veld is voorzien van nieuwe masten en ledverlichting. Op het 1e veld was er alleen ledverlichting nodig omdat de huidige masten nog voldoen aan de wettelijke eisen. De samenwerking met LSVV en BOL was een gezamenlijke inkoop bij SPortvelichting.nl. Ook LSVV en BOL hebben dit reeds gerealiseerd.

Daarnaast is DTS afgelopen periode druk bezig geweest met het volledig verduurzamen van het complex. Dankzij een veiling welke gehouden werd in “Restaurant de Burg” werd een aanzienlijk bedrag opgehaald om de plannen die DTS had waar te maken. Dankzij een mooie samenwerking met Duteco en hoofdsponsor de Geus Bouw konden de plannen versneld worden uitgevoerd in de winterstop. Met een warmtepomp, 2x 1000 L tanks voor nieuwe douches met legionellabestrijding, nieuwe toiletten en een gehele nieuwe vloer in de gang, airco in de kantine, alles o.a. aangestuurd door 50 zonnepanelen op het dak is een mooie stap gemaakt. Daarmee kan DTS ook van het gas af.

Als laatste is 12 april het nieuwe kunstgrasveld opgeleverd. Dit kunstgrasveld is met het duurzame kurk-infill gevuld, een natuurlijk materiaal. Hoe duurzaam wil je het hebben! DTS kon gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling van de gemeente Dijk en Waard. De gemeente wilde de Langedijker verenigingen een gelijk speelveld bieden met de heerhugowaardse verenigingen en had geld uitgetrokken om groot onderhoud uit te voeren bij de Langedijker verenigingen. DTS had de gemeente aangeschreven en dankzij een prettige samenwerking met de gemeente konden de plannen snel gerealiseerd worden.

Én als slagroom op de taart hebben een zestal sponsoren, t.w. De Geus Bouw, Bouwburo Tauber, van Est Metals, VHC Jongens, Letselschade.nl en KBL Circulair een prachtig Led scorebord gesponsord.

Kortom, DTS is klaar voor een duurzame toekomst!

SV DTS wil graag alle bedrijven bedanken die dit mede mogelijk gemaakt hebben dankzij onze eerdergenoemde veiling.

Onze dank gaat uit naar de volgende bedrijven en overheden, onze trouwe en jarenlange hoofdsponsor de Geus Bouw, Duteco, Rabobank, Gemeente Dijk en Waard, Provincie Noord Holland, Rijksoverheid.