Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

Mammen Schilderwerken pupil v/d week

Mammen Schilderwerken pupil v/d week

Aanstaande zaterdag bij de wedstrijd DTS 1 – Alcmaria Victrix 1 hebben we een pupil v/d week! De pupil van de week is waar een jeugdspeler trots op mag zijn dat hij/zij gevraagd is, maar vooral trots omdat hij/zij ook bij DTS voetbalt. Deze week is Sytze Stoop pupil v/d week! Wij hebben er alle vertrouwen in dat Sytze DTS komende zaterdag op een 1-0 voorsprong zet!

Naam: Sytze Stoop
Leeftijd: 9 jaar
Pupil v.d week op: zaterdag 20 april
School & klas: Ik zit op IKC Oudkarspel in groep 6
Team: Ik speel in team JO10-1
Positie: Ik ben de keeper of rechts achter
Mijn favoriete clubs zijn: AZ en PSG
Mijn favoriete speler: Mbappé is mijn favoriete speler
Naast voetbal vind ik vissen leuk, fietsen op mijn mountainbike, zwemmen en buiten spelen. Soms ook gamen.
Later wil ik prof keeper worden
Ik lust heel graag boerenkool, sushi, satékroket, pizza

Ik ben Sytze, ik voetbal graag en speel graag met mijn vrienden. Ik ben goed in keepen maar vind dat moeilijk om te geloven, ik wil dat het nóg beter gaat. Daarnaast vind ik het de laatste tijd ook erg leuk om in het veld te staan. Ik heb heel veel zin in vandaag.