Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

Van de voorzitter

Van de voorzitter

Het seizoen loopt bijna op zijn einde. Met weer mooie resultaten en kampioenschappen behaald door de JO19, MO17-2,  JO14, MO13 , JO12, JO11 en als toetje de finale van de nacompetitie voor ons vlaggenschip voor een plekje in de 4e klasse. Dat zou een mooie kers op de taart zijn voor Ruud Koopman, Kees Feller  en hun mannen. En dat zou betekenen dat we na 1 jaar 5e klasse weer terug kunnen keren. Duimen maar
De finale wordt zaterdag 8 juni gespeeld op het terrein van TOB in Amsterdam Tuindorp. Helaas hebben we deze niet weten te winnen.

Dit seizoen is er ook weer een hoop gebeurd, na de eerder genoemde kampioenen, is er een geweldige veiling gehouden waar we € 170.000 hebben opgehaald om te kunnen verduurzamen en te verbouwen. De kantine en kleedkamers zijn ook alweer 34 jaar oud en er moest echt wat gedaan worden. Naast de  mooie opbrengst van de veiling hebben we ook van de overheid, gemeente Dijk en Waard en de Rabobank subsidie mogen ontvangen.
Hiermee hebben we een warmtepomp, airco en zonnepanelen voor aangeschaft en kunnen we van het gas af.

Daarnaast hebben we mogen profiteren van het nieuwe subsidiebeleid van de gemeente Dijk en Waard en hebben we ons kunstgras kunnen vervangen. Het complex ziet er weer tiptop uit en dat willen we graag zo houden.

Ook de toekomst ziet er rooskleurig uit met vele activiteiten bij ons cluppie.

We hebben voetbalschool Footmax mogen verwelkomen bij DTS. Zij geven elke vrijdag en zondag voetballes voor de Langedijker jeugd. DTS leden krijgen een korting van 25%.
Ook gaan de trainers van Footmax, Abdel en Danny,  de JO8 trainen op de dinsdag en donderdag.

Jordi van Scheijen gaat naar AZ toe, een compliment naar onze jeugdafdeling en trainers toe

13 juni laatste training senioren
22 juni beginnen we met de finaledag van de Zeskamp
22 juli hebben we met de verenigingen en bedrijven van ons Sportpark Oudkarspel een hele sportweek  georganiseerd(1e week van de vakantie)
24-27-30 augustus is de Zuurkoolcup

In het nieuwe seizoen hebben we vele clinics voor de jeugd op de vrije zaterdagen en komt er weer een DTS jeugdtoernooi einde seizoen. Kortom, we zijn een dynamische club waar veel gebeurt en waar iedereen welkom is.

Het afgelopen seizoen was ook weer een leerjaar voor ons en hebben we enkele procedures opgezet tegen grensoverschrijdend gedrag. Onze vrijwilligers worden voor aanvang seizoen gevraagd voor een (verplichte) VOG, de voorzitter schiet je aan hiervoor. Kost je niets, slechts 2 minuten van je tijd!

Graag wensen wij, het bestuur, jullie een heerlijke rustige vakantie en we spreken elkaar volgend seizoen weer.

Hilco Kooistra,
Voorzitter SV DTS