Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

DTS verzuimt afstand te nemen op de ranglijst

DTS verzuimt afstand te nemen op de ranglijst

Donderdag 21 maart speelde DTS de uitwedstrijd tegen Sporting Krommenie. Sporting stond een paar plaatsen achter DTS. Bij winst van DTS konden we 3 punten afstand nemen van nummer 4 Wieringermeer. dat is belangrijk in de strijd om de 3e plaats.
DTS begon met Menno Reek en Rens de Geus in de basis matig. ook Jan Tauber mocht beginnen na een slopende knieblessure van trainer Ruud koopman.  DTS liet krommenie vroeg druk zetten zodat DTS veelal de lange bal moesten spelen. dat leidde niet tot goed voetbal van beide kanten en was één van de minste wedstrijden van het seizoen. Aan de inzet lag het niet.

Toch kwam Krommenie op 1-0 door een verkeerde inschatting van zowel verdediging als keeper waardoor de spits vrij kon doorlopen om de goal te maken. DTS liet het er niet  bij zittten en 3 minuten later was het alweer 1/1/ door een afgemeten voorzet van Michael Wouters op Luc Schuffelen die op de borst aannam en simpel de 1-1 kon inschieten. De 1e helft verviel in een veel te laag tempo om de mannen van Krommenie pijn te doen.

 

In de 2e helft was DTS meer bij de les en zete vroeg en aggresief druk. Dat leidde tot een veldoverwicht waar op enkele schoten van Sam Kliffen na tot niets. Krommenie kwam niet meer in het spel voor en helaas voor de blauwwitten kon er niet meer gescoord worden.  Vervelend dat zowel rens als Sam er met een blessure afmoesten.

Zaterdag 23 maart thuis tegen Opperdoes de 3e plaats proberen te verstevigen.