Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

Mammen Schilderwerken pupillen v/d week

Mammen Schilderwerken pupillen v/d week
Aanstaande zaterdag bij de wedstrijd DTS 1 – De Kennemers 1 hebben we twee pupillen v/d week! De pupil van de week is waar een jeugdspeler trots op mag zijn dat hij/zij gevraagd is, maar vooral trots omdat hij/zij ook bij DTS voetbalt. Deze week zijn Tygo Hes & Brent Eleveld pupillen v/d week! Wij hebben er alle vertrouwen in dat deze heren DTS komende zaterdag op een 1-0 voorsprong zetten!

Naam: Tygo Hes
Leeftijd: 9
Ik ben pupil van de week op: 24 februari 2024
Op welke school en in welke groep zit je? IKC Oudkarspel, groep 6
In welk team speel je? JO10-2
Op welke positie speel je? Verdediger
Wat is je favoriete club (binnen of buitenland)? AZ
Wie is jouw favoriete speler bij een topclub? Heb ik niet
Wat zijn je hobby’s naast het voetbal? Buitenspelen, tekenen & LEGO
Wat wil je later worden? Weet ik nog niet
Wat is jouw favoriete eten? Macaroni
Vertel in vijf zinnen iets over jezelf, je mag je ouders altijd vragen om te helpen!
Ik ben Tygo en woon nu al zeven jaar in Oudkarspel. Ik zit nu bijna drie jaar op voetbal, en ben begonnen in de kabouters. Ik speel nu in de JO10-2 wat een leuk team is met een goede coach. Ik train twee keer in de week met op zaterdag een wedstrijd.