Oeverzegge 1, 1724 TZ Oudkarspel | 0226 312 280 | info@svdts.nl

Mammen Schilderwerken Pupillen v/d week

Mammen Schilderwerken Pupillen v/d week

Aanstaande zaterdag bij de wedstrijd DTS 1 – Kolping Boys 1 hebben we twee pupillen v/d week! De pupillen van de week is waar een jeugdspeler trots op mag zijn dat hij/zij gevraagd is maar vooral trots omdat hij/zij ook bij DTS voetbalt. De selectie van pupillen van de week heeft niet alleen maar met voetbalkwaliteit te maken. Je teamgenoten vieren deze dag gezellig met je mee. De pupillen van de week komen altijd uit de leeftijdscategorie Onder 10 pupillen. Deze week zijn Senn van Langen & Julia Zutt de pupillen v/d week!

Naam: Julia Zutt
Leeftijd: 9 jaar
Ik ben pupil van de week op: 15 oktober 2022
Op welke school en in welke groep zit je? IKC oudkarspel en ik zit in groep 6!
In welk team speel je? Bij JO10-2
Op welke positie speel je? Meestal spits.
Wat is je favoriete club (binnen of buitenland)? Binnenland AZ en in het buitenland Paris SG.
Wie is jouw favoriete speler bij een topclub? Eigenlijk heb ik er 2, Neymar & Messi.
Wat zijn je hobby’s naast het voetbal? Gamen met mijn broers en vrienden.
Wat wil je later worden? Profvoetballer
Wat is jouw favoriete eten? MacDonalds.
Vertel in vijf zinnen iets over jezelf, je mag je ouders altijd vragen om te helpen!
Mijn naam is Julia Zutt en ik ben de derde uit het gezin van vier!! Ik heb namelijk nog 2 broers en een zusje en wij wonen met mijn vader en moeder in Oudkarspel. We hebben ook een hele lieve kat Boris. Ik hou heel veel van sporten, voetbal, gamen en chillen vooral met mijn vrienden Sepp, Senn, Levi, Linsey en Sophie.

Naam: Senn van Langen
Leeftijd: 9
Ik ben pupil van de week op: *15 oktober2022
Op welke school en in welke groep zit je? IkC Oudkarspel
In welk team speel je? JO- 10-2
Op welke positie speel je? Verschilt per wedstrijd meestal achter of midden
Wat is je favoriete club (binnen of buitenland)? AZ
Wie is jouw favoriete speler bij een topclub? Messi
Wat zijn je hobby’s naast het voetbal? Moutainbiken, Vissen, vuurtje stoken en marshmallows
Wat wil je later worden? Profvoetballer
Wat is jouw favoriete eten? Macaroni met ei, spekkies en spinazie
Vertel in vijf zinnen iets over jezelf, je mag je ouders altijd vragen om te helpen!
Ik ben Senn van Langen. 9 jaar oud. Ik heb een broer Jord en een zus Jente en een zusje Nova. Ik woon in de Spoorstraat in Oudkarspel.
Na school ga ik vaak gamen of met vrienden voetballen of buiten spelen.
Ik ga vaak naar het bos of strand om te wandelen of mountainbiken. Zwemmen in de zomer vind ik ook heel leuk.